De driekleurige quinoa komt van de biologische teelt van het bedrijf en is een mix van witte, rode en zwarte quinoazaden. De witte quinoa heeft een neutrale smaak, terwijl de rode of zwarte variëteiten zich kenmerken door een sterkere en intensere smaak, wat deze mix de juiste balans van smaak en energie geeft. De quinoa is van nature glutenvrij en is geschikt voor mensen die intolerant zijn voor gluten of voor degenen die een veganistisch of vegetarisch dieet volgen. Dit voedsel is rijk aan verschillende voedingsstoffen die nuttig zijn voor het welzijn van het lichaam: vezels, mineralen (magnesium, kalium en ijzer), omega 3 en 6 vetzuren. Voordat de glutenvrije quinoa wordt gekookt, moet deze altijd onder stromend water worden afgespoeld en vervolgens 10-12 minuten worden gekookt. Daarna kunnen de zaden worden geroosterd om de smaak nog verder te verbeteren. Het kan worden gebruikt om smakelijke voorgerechten, lichte hoofdgerechten, groentesoepen, vegan burgers of gehaktballen, of verse en authentieke salades te bereiden.